NB Bootybuilding

Toont alle 5 resultaten

Bootybuilding biedt Bootybuilder-bandjes, Enkelbandjes, een V-Shaper, een Waist Trainer en meer. Alles wat je nodig hebt voor een ​​gezonde en ronde bil!

-30%
Uitverkocht
 22,95
-30%
Uitverkocht
 22,95
-33%
Uitverkocht
 9,95

NB Bootybuilding – verkrijgbaar bij Realsupps

We zijn allemaal verschillend en we hebben allemaal onze focuspunten als het gaat om onze workout. Als je tot de grote groep mensen behoort die echt een sterke en stevige kont wil, dan ken je NB Bootybuilding misschien al. Zo niet, leer je ze nu kennen!

Bootybuilding pakketten

Bij Realsupps willen we alleen het beste voor onze klanten en daarom verkopen we alleen de producten waar we volledig achter staan. NB Bootybuilding biedt Bootybuilder-bandjes, Enkelbandjes, een V-Shaper, een Waist Trainer en meer. Alles wat je nodig hebt voor een ​​gezonde en ronde bil!

Trainen met elastieken

Als je wel eens getraind hebt met elastieken ken je het gevoel waarschijnlijk wel: dat brandende gevoel in de spieren dat elastische training biedt. Deze trainingsmethode is buitengewoon effectief en met de Bootybuilder-elastieken van Build your booty krijg je snel resultaat. Dit elastiek is namelijk breder dan de meeste elastieken en wordt net boven de knieën geplaatst voor de meest effectieve training. 

Ook de lifting straps zijn speciaal voor vrouwen ontwikkeld. Veel vrouwen kunnen moeite hebben met het gebruik van conventionele straps, omdat deze vaak te groot zijn om rond kleinere vrouwelijke polsen te passen. Met behulp van de NB Bootybuilding straps, is trainen met straps niet meer ongemakkelijk. De straps zijn gemaakt van 100% duurzaam katoenen canvas en voorzien van neopreenvulling 

Waarom billen trainen?

Een goed getrainde bil is niet alleen leuk om naar te kijken. Sterke bilspieren en hamstrings kunnen helpen de houding te verbeteren, de pijn in de onderrug, de heupen en de knieën te verlichten en de atletische prestaties te verbeteren. 

Sterke billen helpen daarnaast jouw risico op blessures. Als je op zoek bent naar een beetje begeleiding om je billen te versterken, te laten groeien en te definiëren, dan is NB Bootybuilding dé manier!

Vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending v.a. €50 Nederland & België

Exclusieve topmerken

De waardering van www.realsupps.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 631 reviews.
Stuur bericht op whatsapp!