...

Mass Gainer oud

Enig resultaat

Mass Gainer

Mass Gainers zijn een goede en makkelijke manier om extra calorieën aan jouw dieet toe te voegen. Niet alleen zitten Mass gainers vol calorieën, ze bevatten ook veel eiwitten – onmisbaar bij het opbouwen van spiermassa. Gainers kunnen een handige manier zijn om de calorie-inname te stimuleren.

 

Wat is een Mass Gainer?

Een mass gainer is een supplement dat zorgt voor eiwitten, koolhydraten en eventueel vetten met de bedoeling om te helpen bij het toevoegen van spiermassa. Het is een calorierijk eiwitpoeder dat gericht is op het verhogen van jouw dagelijkse calorie-inname om gewichtstoename te bevorderen.

Wat zijn de voordelen van een Mass Gainer?

Mass Gainers zijn ontworpen om de spieren voor en na een zware en intense gewichttraining te "overspoelen" en te voeden met een overvloed aan voedingsstoffen. Denk hierbij aan extra koolhydraten, vetten en een grotere hoeveelheid eiwit. Hierdoor wordt jouw herstel- en groeiproces van je spieren versneld.

Wanneer neem je een Mass Gainer?

Als de voedingsbehoeften niet worden bereikt door middel van voedsel alleen, dan kun je overwegen een mass gainer te gebruiken om te helpen bij het voldoen aan jouw dagelijkse calorieënbehoefte. Gainers zijn supplementen met een hoog calorieëngehalte die worden ingenomen met de bedoeling om gewicht aan te komen of te helpen om gewicht te behouden. Ze zijn bedoeld om het dieet aan te vullen, niet om het te vervangen.

Wat is het ideale moment voor inname?

Neem een Mass Gainer na de training, tussen de maaltijden door, bij de maaltijden of wanneer je een calorieboost nodig hebt. Voor nieuwe gebruikers kan het nuttig zijn om te beginnen met een halve portie en de inname dan geleidelijk te verhogen tot een volledige portie omdat een volledige portie op het begin zwaar op de maag kan liggen. Je kunt ook de hoeveelheid calorieën verhogen door andere ingrediënten toe te voegen zoals noten, zaden en/of fruit.

Ons aanbod Mass Gainers

Als je wilt aankomen, maar moeite hebt om meer calorieën te eten dan je gewend bent, dan is een Mass Gainer het perfecte product voor jou. Mass Gainers zijn er in verschillende varianten om aan elk individueel doel te voldoen. Check nu ons assortiment en kies de mass gainer die aansluit bij jouw wensen.

Vandaag voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

Gratis verzending v.a. €50 Nederland & België

De waardering van www.realsupps.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 633 reviews.
Stuur bericht op whatsapp!