ONLY HIGH-END SUPPS.

Welkom bij RealSupps!

E:info@realsupps.nlIk ben Lauren de eigenaar van RealSupps. Op jonge leeftijd ben ik begonnen in de vechtsport en na meerdere toernooien te hebben gevochten en een gespierd lichaampje te hebben gevormd wilde ik die volle chest ontwikkelen als op de boekjes die in de winkel lagen, ja toen had je nog geen internet alleen bodybuilding tijdschriften (1998).

Tijdens mijn fitness reis kwam ik in aanraking met supplementen en wilde er alles over weten. Na 12 jaar in de drukkerij wereld te hebben gewerkt heb ik ervoor gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken en ben ik de personal training ingerold en zo direct ook de supplementen wereld. Naast het adviseren van klanten groeide mijn interesse voor supplementen en besloot ik in 2018 fully focus de strijd aan te gaan met andere supplementen bedrijven.

De oorsprong van RealSupps was een kleine shop met uitsluitend USA brands van hoge kwaliteit. Hierin waren we lange tijd onderscheidend maar al snel volgde er verschillende collega’s met een soort gelijk assortiment. Met creativiteit en ondernemen in het bloed heb ik de visie en missie bijgeschaafd naar een uniek concept wat nog niet bestond in Nederland.

Een supplementen shop met een private label lijn van de allerhoogste kwaliteit! Waar andere shops een duidelijke afweging maken tussen kwaliteit en marge staat kwaliteit bij RS Nutrition altijd voorop. Met als missie de grootste te worden in hoge kwaliteit supps gaan we de markt veroveren en onze community nog verder uitbreiden.

Zo is in November 2011 onze trots RS Nutrition geboren en inmiddels een bekende naam in de scene.Met hoog gedoseerde pre workouts vergelijkbaar aan USA brands, een ruim assortiment aan natuurlijke muscle builders en hoge kwaliteit health supplements is RS Nutrition uniek in de markt en pas net begonnen.

Rs Nutrition taking over!