...

Wat kun je verwachten van fatburners

fatburners

Afvallen en droogtrainen kost enorm veel doorzettingsvermogen. Een hulpmiddeltje kan handig zijn.
Daarom lichten we in dit artikel het voedingssupplement fatburners uit. Wat kan een fatburner voor je doen? Helpt het je om vet te verliezen? Is het veilig om te gebruiken? En wat kun je verwachten?
Het is geen wondermiddel, maar je kunt er met de nodige inspanningen wel een wondermiddel van maken!

 

Wat zijn Fatburners?

Fatburners zijn eigenlijk kortgezegd voedingssupplementen die je stofwisseling kunnen helpen verhogen. Het bevat een samenstelling van ingrediënten die allemaal bijdragen aan het verbranden van vet en de combinatie ervan zorgt voor het grootst optimale resultaat. Door hun stimulerende effect veroorzaken ze de afgifte van adrenaline en norepinefrine. Dit zijn hormonen die de mobilisatie van vet uit vetvoorraden aan de bloedbaan vrijgeven. Wanneer je fatburners gebruikt zonder hierbij te trainen dan gaat je lichaam dit vrijgekomen vet niet gebruiken als energie maar slaat het weer op elders in het lichaam. Het is dus belangrijk om je lichaam te blijven stimuleren om het vrijgekomen vet ook daadwerkelijk te verbranden.

Wat kun je verwachten?

Zoals hierboven al vermeld is het uiteraard geen wondermiddel. Bij juist gebruik en de juiste training kun je wel een goed resultaat behalen bij het gebruik van fatburners. Een uitgebreid trainingsprogramma die de vetverbranding stimuleert en spierverlies tegengaat en de juiste voeding is altijd de basis. Hierbij is het belangrijk om spierverlies tegen te gaan, omdat grotere spieren helpen om je metabolisme te verhogen. Eet voldoende en train voldoende. Als aanvulling kun je de fatburner gebruiken. Wanneer je deze strategie aanhoudt kun je zeker het beetje extra resultaat verwachten bij het gebruik van een fatburner.

 

Soorten fatburners

Er zijn veel verschillende soorten fatburners. Hieronder lichten we een paar favoriete van ons toe. Bij de aanschaf van fatburners is het belangrijk om goed op te letten welke je koopt en waar. Er zijn veel ‘illegale’  supplementen in de omloop waar schadelijke stoffen in zitten die niet goed voor je zijn. Op onze website staan uiteraard de supplementen met alleen wettelijk goedgekeurde ingrediënten.

RYSE Supplements: TIME RELEASE

Dit supplement maakt gebruik van de best onderzochte ingrediënten om vet te verbranden en tegelijkertijd de energie en mentale focus te bevorderen. Het concentreert zich op de langdurige vetverbranding. Door de cafeïne die langzaam vrijkomt zorgt het ervoor dat je eetlust wordt onderdrukt gedurende de dag wat er weer voor zorgt dat je minder snel gaat snacken.

QUAMTRAX- Liptropic Fat Burner

Dit supplement zorgt voor optimaal vet- en overtollig vochtverlies in het lichaam. Het bevat geen stimulerende ingrediënten die tot nervositeit kunnen leiden. De combinatie van L-Carnitina, L-Metionina, choline en inosital bevordert het metabolisme en de afbraak van vet.
Wanneer je dit supplement combineert met HCA kun je zelfs de assimilatie van de koolhydraten verbeteren.

Meer fatburners staan vermeld op de site. Hieronder de links.

 

https://www.realsupps.nl/product/innovapharm-enduralean-fat-burner/

https://www.realsupps.nl/product/axe-sledge-fyred-fat-burner/

https://www.realsupps.nl/product/axe-sledge-double-time-fat-burner/

 

Bijwerkingen en gebruik

In fatburners zit meestal veel cafeïne. Er wordt aangeraden om niet meer dan 400 tot 600 mg cafeïne per dag binnen te krijgen. Wanneer je veel koffie drinkt, en andere cafeïne rijke supplementen neemt is het verstandig om goed op te letten dat je  niet over de dagelijkse aanbevelingen heen gaat.
Bijwerkingen die je kunt krijgen bij een te hoge dosering zijn:

  • Misselijkheid
  • Rusteloos gevoel
  • Hoofdpijn
  • Overmatig zweten
  • Hartkloppingen

Ook kan er slapeloosheid optreden bij overmatig gebruik. Beter kun je de supplementen voor het trainen en tijdens de lunch innemen zodat je daar ’s avond geen last van hebt bij het inslapen. Wanneer je een van deze bijwerkingen ervaart is het verstandig om de dosis te verlagen.

Het gebruik verschilt per fat burner. Lees de gebruiksaanwijzing goed en hou je aan de maximale dosering.

 

De waardering van www.realsupps.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 666 reviews.
Stuur bericht op whatsapp!